< Back to Projects

BancFirst Downtown

BancFirst’s Customer Service Center is located in the heart of downtown Oklahoma City, where many buildings are nearly a century old. The original layout was limited to several small, walled-off offices. As a result, they were forced to cram desks in dim, uncomfortable spaces to accommodate everyone. 

After the space had been gutted, we got to work creating a warm, spacious office. Each employee has ample room to work, with privacy and space for personal belongings. Light wall colors and furniture finishes make the space feel big and bright. 

Arranged by team, their modular workstations are topped with glass partitions to allow each employee natural light without sacrificing privacy. Built-in lockable storage maximizes their desk space, keeping personal items close but neatly out of sight.

Since the renovation, it’s hard to tell that this is a call center at all. The bright, well-used space has helped keep current employees happy and attract new talent.

BancFirst Downtown

BancFirst Downtown

BancFirst Downtown

BancFirst Downtown

BancFirst Downtown

BancFirst Downtown